0533 897 43 04 - Destek Hattı
shoppingcart.mini.modal

Oversize Gömlek-Siyah

327,07 TL
Stok Kodu GLK00163-01
Marka Nismia
Renk
Ürün Açıklaması
Bu ürün için gardrobunda bir yer açmalısın. Sen de zamansız, zarif ve göz alıcı NiSMiA dünyasının bir üyesi olarak içindeki stil ışığını keşfetmelisin. Nasıl kombin yapacağın konusunda endişelenmene gerek yok, artık NiSMiA var! Yeni parçanla oluşturacağın kombini görmek için sabırsızlanıyoruz. NiSMiA tasarım danışmanlarının ve modacılarının, tarzına uygun çizgilerle ürettiği ürün koleksiyonumuzu çok seveceğini biliyoruz. Kendi tarzına en uygun ürünler, yüksek kaliteli üretim işçiliği ile NiSMiA güvencesiyle seninle buluşuyor. Her zaman en yeni, en özel çizgilerle ürün yelpazemizi genişletmeye devam ediyoruz. NiSMiA ürünleriyle muhteşem görüneceğinden şüphemiz yok!
Kargo & Teslimat

E-Posta adresinize sitemiz tarafından otomatik olarak kargonuzun kargo firmasına teslim etildiğine ilişkin bir "Teslimat Bilginiz" konulu e-posta alırsınız. Bu e-postada kargoya verilen ürünleriniz, teslimat adresiniz, teslimat bilginiz ve kargo firmasının bilgileri yer alır. E-Postamızın alt kısmında gönderen kargo firması ve karşısında İzleme Numarası yer alır.

Bu izleme numarası veya sipariş numaranız ile de kargonuzun durumunu takip edebilirsiniz.

Kargo bilgileriniz e-posta yoluyla gönderildiği için sistemimizde kayıtlı olmayan ve e-posta bilgileri bulunmayan müşterilerimiz bu sayfada kargolarını takip edebilmek için müşteri temsilcilerimizden sipariş numaralarını öğrenebilir ve kargo durumlarını müşteri temsilcimizden aldıkları bilgiler ile sorgulayabilirler.

İade & Değişim

Nismia.com adresinden satın almış olduğunu ürünlerin kullanılmamış olması şartıyla iade/değişim süresi fatura tarihinden itibaren 14 gündür.

Değişim veya iadesini istediğiniz ürününüzü anlaşmalı olduğumuz ARAS kargo ile ÜCRETSİZ gönderimini sağlayabilirsiniz.

İade ve değişim talebi oluşturmak için, hesabınıza giriş yaparak iade etmek istediğiniz siparişi seçip, iade formunda istenilen bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

İade talebiniz oluşturulduktan sonra ARAS kargo iade kodu ve adres tarafınıza SMS ve Mail olarak gönderilecektir.

Beden Tablosu